Radio Stanice Uzivo
Dobro Dosli
Prijava

Izabran neafirmisani kandidat za „Evrosong“

Izabran neafirmisani kandidat za „Evrosong“

U specijalnom izdanju emisije „Nedeljno popodne“ koje je bilo posvećeno izboru neafirmisanog talenta za jednog od kandidata za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije 2015.godine u Beču, pobedile su dve takmičarke, Danica Krstić i Goga Stanić.

U veoma kvalitetnom i zanimljivom izboru za mesto koje vodi na finalni izbor u februaru, Vladimir Graić i njegov tim odlučili su da, umesto jednog, u finalno veče pošalju dva neafirmisana kandidata.


„Moj stručni tim i ja bili smo jednoglasni u odluci da pružimo šansu dvema mladim osobama da u finalnom izboru pokažu talenat koji smo i danas čuli“, rekao je Graić. „Izbor je bio veoma težak. Svi takmičari koji su do ovde došli neosporni su talenti i njihov kvalitet pevanja se ne dovodi u pitanje. Osim glasovnih kvaliteta, u obzir smo uzeli i ostale kvalitete koji su neophodni da bi jedan izvođač dostojno predstavljao našu zemlju na Pesmi Evrovizije“, dodao je kompozitor pesme koja će nas ove godine predstavljati u Austriji.

Nakon završenih audicija u šest gradova Srbije - Niš, Zaječar, Kragujevac, Užice, Novi Sad i Beograd, Graić i njegov tim odlučili su da u specijanu emisiju pozovu 13 kandidata. Gledaoci su imali priliku da čuju 10 numera, od kojih su tri bile dueti.

U revijalnom delu emisije nastupile su i nekadašnje predstavnice Srbije na Pesmi Evrovizije, Mirna Radulović i Nevena Božović, koja nas je predstavljala i na Dečjem Evrosongu i osvojila sjajno 3. mesto, otpevala je pobedničku kompoziciju Pesme Evrovizije 2007. godine Molitva, koju je komponovao upravo Vladimir Graić. Gledaoci su mogli da uživaju i u sjajnoj izvedbi Mirne Radulović, koja je otpevala ovogodišnju evrovizijsku pobedničku pesmu Končite Vurst, Rise like a Phoenix.

Finalni izbor predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije 2015. godine u Beču održaće se februaru, uživo na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

 


Commenting disabled.

Slicno

RSS

Radio - Radio Stanice - Radio Stanice Srbija - Radio Stancie Uzivo - Radio Uzivo - Radio Stanice Srbija - Radio Stanice Bosna - Radio Stanice Hrvatska - Vlaski Radio - Vlaske Radio Stanice - Radio Stanice Narodna Muzika

Blogorama - The Blog Directory Entertainment Blogs
blog links

Blog Directory Top Blog Sites
Blog Promotion, Promote Your Blog
Submit Blog, Blog Directory Submission
Blogs Candles Promote Blog

Blog Directory Blog Community
Blog Directory
Jar Candles Blog Submission

RSS Search ... ...